فرارو/  ترشی فلفل هالوپینو یکی از انواع ترشی‌های تند است که طرفداران خاص خود را دارد و تجربه طعمی بی‌نظیر و دلچسب را همراه با غذا برای شما خواهد داشت.

ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آن‌ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی فلفل یکی از انواع ترشی‌های خوش عطر، خوشمزه، تند و پر طرفدار است که با انواع فلفل سبز تهیه می‌شود و طعم دلچسبی همراه با غذا خواهد داشت. این ترشی محبوب را علاوه بر اینکه در کنار غذا سرو می‌کنند، در ترکیب برخی سالادها، اردور‌ها و ساندویچ‌ها نیز استفاده می‌شود.

 در این مطلب برآنیم تا طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو را با روشی بسیار آسان و بدون اتلاف وقت با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل
فلفل هالوپینو: ۱ کیلو
سیر درشت: ۱۰ حبه
سرکه قرمز: ۲ لیوان
شکر: ۶ قاشق سوپ‌خوری
نمک: ۳ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۱ لیتر (۴ لیوان)

 
نکات مربوط به فلفل
فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین c است که در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب، کنترل دیابت، پاک‌سازی ریه و افزایش اشتها نقش مهمی دارد. فلفل هالوپینو یکی از خوشمزه‌ترین نوع فلفل سبز است که طعم تند و طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع ترشی گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه ترشی فلفل می‌توانید از هر نوع فلفل تند یا شیرین که مطابق ذائقه شما باشد، استفاده کنید.

نکات مربوط به سرکه
سرکه‌ها انواع گوناگونی دارند و بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم‌تری نسبت به سرکه سفید دارد.


طرز تهیه ترشی فلفل
ابتدا فلفل‌ها را خوب بشویید و توی آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس یک پارچه تمیز پهن کنید و فلفل‌ها را روی آن بریزید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند و نم و رطوبت نداشته باشند. فلفل‌ها را روی تخته کار بگذارید و با کمک یک چاقوی تیز سر آن‌ها را جدا کنید؛ سپس همه را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. توجه داشته باشید که حلقه‌های فلفل نباید بیش از اندازه قطور یا بیش از حد نازک باشند. سیر را پوست کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید؛ سپس شیشه‌های ترشی را که کاملا خشک و تمیز هستند، آماده کنید. حالا حلقه‌های فلفل را توی شیشه بریزید تا شیشه پر شود و بین آن‌ها چند برش سیر بگذارید. در یک ظرف گود آب جوش، سرکه قرمز، نمک و شکر را باهم مخلوط کنید.
 
سپس مخلوط آب جوش و سرکه را توی شیشه و روی فلفل‌ها بریزید تا جایی که شیشه کاملا پر شود و آب روی فلفل‌ها را بپوشاند. درب شیشه‌ها را نبندید تا آب جوش از حرارت بیافتد. در این فاصله یکی دوبار با یک قاشق به آرامی فلفل‌های توی شیشه را زیر و رو کنید. وقتی ترشی سرد شد و فلفل‌ها تغییر رنگ دادند، کمی دیگر از مخلوط آب و سرکه به شیشه اضافه کنید و سپس درب شیشه‌های ترشی را محکم ببندید. شیشه‌های ترشی را به مدت ده ساعت به صورت وارونه روی کابینت بگذارید تا هوای اضافی ترشی از شیشه خارج شود. سپس شیشه‌های ترشی فلفل را به مدت یک تا دو هفته در جای خنک و بدون نور یا در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیافتند و آماده برای خوردن شود. 


نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید
۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.
۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.
۴ ـ توجه داشته باشید که در شیشه ترشی نباید باد کرده و زنگ زده باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar