کیک یخچالی راحت با بیسکویت
آخرین خبر/ امروز براتون یه کیک پتی بور خیلی راحت و خوشمزه ترجمه کردم که امیدوارم دوست داشته باشید و حتما امتحان کنید.
مواد لازم
شیر ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
۲ ق غ خ آرد
۳ ق غ خ نشاسته
اعدد رنده پوست پرتقال
۱ بسته بیسکویت پتی بور
۱ بسته پتی بور شکلاتی
۲۰۰ گرم خامه و ۲۰۰ گرم شکلات برای تهیه سس شکلات
طرز تهیه
شیر و شکر ،ارد،نشاسته وپوست پرتقال رو داخل یه قابلمه میریزیم و بعد میزاریم روی حرارت کم تا بپزه .
حالا پتی بور ها رو داخل شیر خیس میکنیم د بعد داخل ظرف مورد نظرمون میچینیم بعد یه لایه از محلبی که آماده کرده بودیم روش میریزیم و دوباره پتی بور شکلاتی رو داخل شیر خیس میکنیم وروی محلبی میچینیم ومحلبی روش میریزیم ( یه لایه دیگه از هر کدوم میچینیم تا آخرین لایه محلبی باشه)وبعد سس شکلات رو روش میریزیم ودر آخر میزاریم داخل یخچال به مدت ۴ ساعت تا خودشو کامل بگیره.
وقتی از یخچال در آوردیم برش میزنیم و هر جور که خواستید تزیین کنید.
منبع: @yemekcom
ترجمه:@eshgh.ashpazi45w