نماد آخرین خبر

ترش واش خورشت؛ غذای محبوب و راحت گیلانی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
- مرغ مزه دار شده ۴ تکه درشت
- سبزی ترش واش ۲۵۰ گرم
-سیر رنده شده یا پوره سیر ۱ ق مرباخوری
- گوجه پوست کنده ۴ عدد
- رب گوجه ۱ ق غ سرخالی
-آب و نمک به انذازه کافی
-بادمجون ۳ عدد
- گوجه ۳ عدد(برای روی غذا)

طرز تهیه:
مرغ رو به نمک و فلفل سیاه و زردچوبه آغشته کنید و هردوطرفو حسااابی سرخ کنید.
داخل همون روغن سیر رو تفت بدین در حدی که فقط عطرش آزاد شه(۱۰ ثانیه) و بعد گوجه بدون پوست خرد شده رو اضافه کنید تا کاملا از خامی دربیاد، حالا رب هم اضافه کنید و سرخ کنید تا از خامی دربیاد.
سبزی ترش واش اضافه کنید و ی تفت بدین، نمک و مرغ مزه دار شده رو اضافه کنید و با مقداری آب بزارین بپزه.
بعد یک ساعت چاشنی غذا(من رب نارنج استفاده کردم، یا آبغوره) اضافه کنید و بزارین تا جا بیفته.
در آخر بادمجون و گوجه سرخ شده رو به خوروش اضافه کنید و میل کنید😋

گیلانیا و مازنیای عزیز نکته ای هست، باهامون به اشتراک بزارین.
 

ویدئو از:
majale.ashpazi
sahartaryan

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar