کله جوش، غذایی مقوی و پرخاصیت برای روزهای تعطیل
آخرین خبر/ غذای فوق العاده مقوی، پر از کلسیم ، و مناسب برای اونایی که طبع سرد و معده های سرد و بلغمی دارن پیشنهاد فوق العاده ایه!
بنظر من که برای روزای تعطیل به جای آبگوشتم میشه سرو کرد بس که لذیذ و دلچسبه
مواد لازم برای ۷ نفر:
کشک نیم کیلو
دوغ ۲ لیتر
پیاز بزرگ ۲ عدد
سیر ۲ حبه
نعنا خشک ۴ ق غ
گردو ۲ پیمانه
زردچوبه ۱ ق مرباخوری سرپر
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک درصورت نیاز
طرز تهیه
پیاز رو خلالی کنید، کمی که خشک شد روغن اضافه کنید، تفت بدین تا تغییر رنگ بده، سیر خرد شده یا رنده شده و ادویه هارو اضافه کنید و در حدی که عطرشون آزاد بشه تفت بدین. کشک و دوغ رو باهم مخلوط کنید و به همراه گردواضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه به جوش بیاد. لحظه ای غافل نشید چون دوغ میبره، بعد از جوش اومدن نمکُ اندازه کنید، اگر نیاز بود کمی اضافه کنید و دربشو بزارین، بعد از ده دقیقه آماده س.
سبزی خوردن، پیاز، نون خشک محلی یادتون نره چون از واجباتِ
-دوغ ترجیحا سنتی باشه و ترش
- گردو رو قبل از اضافه کردن دوغ و کشک میتونین تفت بدین، من چون از قبل رُست (بو دادن) کرده بودم، تفت ندادم.
فقط حواستون باشه تفت زیاد گردو باعث تلخی میشه.
- نعنا هم همینطور، در حدی تفت بدین که نسوزه.
- میتونین به جای دوغ از آب استفاده کنید، که من توصیه نمیکنم
ویدئو از sahartaryan
کله جوش خونه ی شما چجوری درست میشه!؟