آخرین خبر/ از ناگت های بازاری قطعا سالم‌تر و لذیذتر هست.

مواد لازم پایه ی ناگت:
سینه مرغ چرخ ۵۰۰ گرم
سوی سس ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زنجفیل، تخم گشنیز به مقدار لازم
سبزیجات میکس(جعفری خشک، اورگانو، ریحون، ترخون) از هر کدوم اگر‌موجود داشتین، به دلخواه
سیر ۲ حبه
پودر سوخاری درشت(پانکو) ۳ ق غ
پنیر پیتزا ۱ پیمانه


مواد لازم کاور ناگت:
آرد سفید(با ادویه های مخلوط: پاپریکا، پودر سیر،فلفل سیاه)
تخم مرغ ۳ عدد(با ادویه ها مخلوط: پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه، کمی نمک)
پودر پانکو یا سوخاری به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

بعد از اتمام سرخ کردنتون، حتما روی دستمال مخصوص جذب روغن، یا دستمال حوله ای آشپزخونه بزارین، تا اگر روغن اضافی داشت، به دستمال جذب بشه.

ویدئو از  
sahartaryan
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar