دستور تهیه لازانیا رتتویی
آخرین خبر/چی لازم دارم:
مرحله اول (سس قرمز):
۱ عدد پیاز
۱ عدد هویج
۱ عدد فلفل دلمه بزرگ
۲ حبه سیر
۳ عدد کدو سبز
۲ عدد بادمجان
۳-۵ قاشق غذاخوری رب
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل
۱ قاشق چایخوری آویشن
روغن به مقدار لازم
۴ عدد گوجهفرنگی بزرگ
مرحله دوم (سس سفید):
۷۵۰ گرم پنیر خامهای
۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا
۱/۲ پیمانه ریحان خردشده
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
😩 مرحله سوم:
۲ عدد بادمجان حلقهشده
۲ عدد کدو سبز حلقهشده
۶ عدد گوجهفرنگی حلقهشده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
۲ عدد سیر خردشده
۲ قاشق چایخوری آویشن
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥲 مرحله چهارم:
یک بسته لازانیا
چطور بپزم:
1️⃣ مرحله اول:
تمام مواد رو (بهجز گوجهفرنگی) خرد کنین.
پیاز رو تفت بدین و کمکم تمام مواد خردشده رو بهش اضافه کنین.
ادویه و رب گوجهفرنگی رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.
گوجهفرنگی رو پوره و به مواد اضافه کنین و اجازه بدین ۳۰ دقیقه بپزه.
2️⃣ مرحله دوم:
تمام مواد رو داخل کاسهای بریزین و خوب مخلوط کنین.
3️⃣ مرحله سوم:
تمام مواد رو داخل کاسهای بریزین و خوب مخلوط کنین.
4️⃣ مرحله چهارم:
لازانیا رو توی آب جوش بریزین تا نرم بشه.
5️⃣ مرحله پنجم:
داخل ظرف پیرکس رو چرب کنین و مواد رو به این ترتیب روی همدیگه پهن کنین؛ یک لایه لازانیا، مخلوط سس قرمز، یک لایه لازانیا و مخلوط سس سفید.
روی این لایهها کدو، بادمجان و گوجهفرنگی حلقهشده رو بهصورت نواری بچینین.
مجدد مخلوط سس قرمز، یک لایه لازانیا و مخلوط سس سفید پهن کنین.
و در آخر یک بار دیگه کدو، بادمجان و گوجهفرنگی بچینین و ۳۰ دقیقه داخل فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدین.
نوشجون