نحوه درست کردن «پیتزای صدفی چیکن بال» پرطرفدار

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
سینه مرغ چرخکرده....... ۴۰۰ گرم
عصارة مرغ...... ۱ عدد
نمک....... به میزان لازم
سیر له کرده...... ۴ حبه
سس سویا ....... ۲ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن....... به میزان لازم
خمیرپیتزا........ ۴ عدد
سس پیتزا...... ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ......۲۲۰ گرم
زیتون سیاه....... به میزان لازم
گوجه گیلاسی....... به میزان لازم
روشتهیه
سینةمرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آنگاه از مواد فراهم کرده کوفتههای توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفتهها را به اندازهای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپهای مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.