باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ چرخکرده....... ۴۰۰ گرم

عصارة مرغ...... ۱ عدد

نمک....... به میزان لازم

سیر له کرده...... ۴ حبه

سس سویا ....... ۲ قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن....... به میزان لازم

خمیرپیتزا........ ۴ عدد

سس پیتزا...... ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ......۲۲۰ گرم

زیتون سیاه....... به میزان لازم

گوجه گیلاسی....... به میزان لازم

روش‌تهیه

سینة‌مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌ها را به اندازه‌ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپ‌های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar