خراسان/ مواد لازم برای ۵ نفر
 پیاز - ۲ عدد
 سیر - ۴ حبه
 سینه مرغ  خرد شده  - یک کیلوگرم
 روغن - ۵ قاشق غذاخوری
 عصاره مرغ – به مقدار لازم
 پودرسیر - یک قاشق چای خوری
 فلفل سیاه -  یک قاشق چای خوری
 رب انار – یک پنجم  فنجان
 زعفران  و    زردچوبه – به مقدار لازم
 طرزتهیه
1- در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
 2- بعد از تفت پیاز سینه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
 3-  دم‌کرده زعفران و ادویه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
4- رب انار را همراه با عصاره گوشت به مواد بیفزایید و در انتها دانه های انار را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم جا بیفتد .
5- اگر شیرین دوست دارید
می توانید مزه آن را با اضافه کردن کمی شکر تغییر دهید .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar