23
3
3.3K
23
3
3.3K
خراسان/ مواد لازم برای ۵ نفر
پیاز - ۲ عدد
سیر - ۴ حبه
سینه مرغ خرد شده - یک کیلوگرم
روغن - ۵ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ – به مقدار لازم
پودرسیر - یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
رب انار – یک پنجم فنجان
زعفران و زردچوبه – به مقدار لازم
طرزتهیه
1- در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
2- بعد از تفت پیاز سینه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
3- دمکرده زعفران و ادویه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
4- رب انار را همراه با عصاره گوشت به مواد بیفزایید و در انتها دانه های انار را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم جا بیفتد .
5- اگر شیرین دوست دارید
می توانید مزه آن را با اضافه کردن کمی شکر تغییر دهید .