نکات طلایی برای پخت هویج پلوی خوشمزه
خراسان/ نکات طلایی برای پخت هویج پلوی خوشمزه
1- برای پلوهای مخلوط توصیه میشود که یک پیمانه از میزان برنج مدنظر را بردارید و بهجای آن یک پیمانه برنج دودی استفاده کنید. با این کار عطر و طعم پلوی مخلوط شما بسیار جذاب تر و خوشمزه تر میشود. به عنوان مثال می توانید ازمقدار بیشتری برنج ایرانی و کمتر برنج دودی استفاده کنید.
2- طبق سلیقه خود میتوانید از مرغ ریش ریش هم برای هویج پلو استفاده کنید. برای این کار سینه مرغ را همراه با پیاز ،نمک ،فلفل و زردچوبه و یک حبه سیر بپزید و بعد از پخت ریش ریش و به مواد هویج پلو اضافه کنید اما استفاده از مرغ حبهای شده هویج پلو را مجلسیتر میکند.
3- در صورت دلخواه بهجای مرغ میتوانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید و بعد از تفت دادن پیاز به جای مرغ گوشت چرخ کرده اضافه کنید یا مانند پلوهای دیگر این پلو را با گوشت قلقلی سرو کنید برای این کار گوشت، پیاز رنده شده، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و کمی آرد نخودچی را با دست ورز دهید و بعد از یک ساعت استراحت در یخچال از گوشت به اندازه گردو بردارید در دست تان فرم دهید و سپس در ظرف مدنظر چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و قلقلیها را تفت دهید. البته استفاده از مرغ در هویج پلو رایجتر است.
4- برای مجلسیتر شدن هویج پلو میتوانید از فیله مرغ حلزونی زعفرانی هم استفاده کنید و هنگام سرو آن را روی پلو قرار دهید.به این ترتیب که فیلههای مرغ را نواری برش دهید و با پیاز، نمک، فلفل سیاه، زعفران،
آبلیمو و روغن زیتون مزه دار کنید و اجازه دهید چند ساعت در یخچال بماند. سپس فیلهها را به صورت حلزونی رول کنید و با کمک خلال دندان ثابت کنید. داخل تابه چند قاشق روغن بریزید و فیلهها را در آن قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا بپزد و روی هویج پلو از آنها استفاده کنید.
5- در صورت دلخواه می توانید زرشک را بعد از تفت دادن به مخلوط هویج و مرغ اضافه و از آن هم در لابه لای پلو استفاده کنید.
6- میزان استفاده از شکر بسته به ذائقه شما و البته شیرینی هویجها متغیر است.
7- استفاده از زردک (هویج زرد) در هویج پلو طعمی جذاب و متفاوت به آن میدهد.