آخرین خبر/ داخل قابلمه آب رو جوش بیارین
یک قاشق غذاخوری نمک
هویج
یک عدد پیاز
چند برگ بو
دو کیلو ران مرغ یا یک مرغ کامل رو اضافه کنین و اجازه بدین سه ساعت بجوشه و کاملا بپزه
نصف یک لبو رو رنده و آبش رو صاف کنید
دو پیمانه آب گوشت مرغ
، چهل گرم پودر ژلاتین
هم بزنین و اگه لازم بود بن ماری کنین تا حل بشه
مرغ های پخته شده رو از استخوان جدا کنین و به همراه پیاز و هویج داخل ظرف بریزین
نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز
آب مرغ و پودر ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید
با گوشتکوب برقی میکس کنین
یک بطری رو سرشو ببُرین و مواد میکس شده رو داخلش بریزید
روی بطری رو با فویل بپوشونید و چند ساعت داخل یخچال بزارین تا کامل خودشو بگیره
بعد هم از بطری جدا کنین و برش بزنین
به امتحان کردنش می ارزه
حتما از نتیجش شگفت زده میشید
نوش جان
منبع pluss_mag

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar