نماد آخرین خبر

آموزش تهیه غذای سنتی استان یزد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ در این مطلب با طرز تهیه موچولوک (مشتوک) آشنا می شوید.

 مواد لازم:
نکته: حتما از نان خشک سنتی یزدی استفاده شود.‌نان خشک سنتی یزد، ۲۰۰ گرم
‌گردو، ۱/۴ پیمانه
‌زیره، نصف قاشق چای‌خوری
‌گوجه‌فرنگی، ۲ عدد متوسط
‌تره، ۵۰ گرم
‌ریحان، ۷۰ گرم
‌پیازچه، ۴-۵ ساقه
‌پیاز‌، یک عدد متوسط
‌پنیر خامه‌ای، ۲۰۰ گرم
نکته: نمک در این غذا لازم نیست، چرا که نان خشک و پنیر به اندازه کافی نمک دارد.

‌نکته: می‌تونید از زیره سالم هم استفاده کنید.

 طرز تهیه:
ابتدا بایستی نان خشک یزدی را بکوبید.
حال پیازها را به همراه پنیر رنده شده و گردوی نیم‌کوب شده و زیره به نان‌ها اضافه کنید.
مقداری تره و ریحان را ساطوری کرده و به همراه گوجه به ترکیبات اضافه کنید.
مخلوط کلی باید شبیه خمیر شده باشد تا بتوانید به آن شکل داده و به‌صورت گلوله‌هایی درآورید تا آماده مصرف شوند.

برگرفته از آشپزی با مزه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره