logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه خوراک زبان آلمانی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهیه خوراک زبان آلمانی

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستور تهیه خوراک زبان آلمانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

زبان گوساله....... ۱ عدد

برگ‌بو...... ۲ عدد

آب..... مقداری که روی زبان را بگیرد

نمک و فلفل........ به مقدار لازم

کرفس، درشت‌خردشده....... ۱ شاخه

سیر، درشت‌خردشده.......۱ حبه

هویج، درشت‌خردشده....... ۱ عدد

رب....... ۱ قاشق چای‌خوری

عسل....... ۱ قاشق چای‌خوری

سس تاباسکو....... ۲ قاشق چای‌خوری

مواد خمیر زبان

مایه خمیر ترش......... ۱ قاشق سوپ‌خوری

شکر....... ۱ قاشق چای‌خوری

آب ولرم ........ (۳۸ درجه) یک‌دوم پیمانه

شیر ولرم..... ۱ پیمانه

روغن مایع..... یک‌چهارم پیمانه

نمک........ ۱ قاشق چای‌خوری

آرد..... به مقدار لازم

تخم‌مرغ برای رومال..... ۱ عدد

مواد سس زبان:

پیاز کوچک، خلالی‌شده....... ۱ عدد

قارچ اسلایس‌شده....... ۱۰۰ گرم

رب....... ۱ قاشق سوپ‌خوری

استاک زبان...... ۱ پیمانه

زعفران آب‌کرده...... ۱ قاشق چای‌خوری

سرکه سفید...... ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک...... به مقدار لازم

سس تند...... ۲ قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده........ ۱ قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

طرز تهیه زبان:

زبان را تمیز کرده و غده‌های اطراف آن را بگیرید و بعد با برس روی آن را تمیز کرده و سپس بشویید. زبان را داخل قابلمه حاوی آب در حال جوش انداخته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آب‌کش کرده و دوباره آب بریزید و همه مواد را افزوده و حدود ۳ تا ۵ ساعت بپزید. بعد از پخت صبر کنید تا کاملاً سرد شود و بعد پوست زبان را بکنید.

طرز تهیه خمیر زبان:

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسه ریخته و درِ آن را بگذارید و ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا وربیاید. در کاسه‌ای بزرگ مایه خمیر ورآمده، شیر ولرم، روغن مایع و نمک را مخلوط کنید، آرد را کم‌کم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید (حدود ۱۵ دقیقه) تا زمانی که به دست نچسبد، در آخر کمی با روغن مایع دست‌تان را چرب کنید و خمیر را گرد کرده و در کاسه بگذارید و آرد بپاشید و با پارچه روی ظرف را پوشانده و در محیط گرم یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره کمی ورز داده و با وردنه به قطر ۵/۰ سانتی‌متر پهن کنید، سپس زبان را لای خمیر گذاشته و بقیه خمیر را با کاتر برگ یا هر کاتر دیگری برش بزنید و کمی با دست مرطوب کرده و روی خمیر بگذارید. نیم ساعت دیگر در دمای آشپزخانه به خمیر استراحت دهید، سپس تخم‌مرغ را با چنگال زده و با قلم‌مو روی خمیر بزنید، خمیر را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پخته و طلایی شود، سپس خارج کرده و زبان را در ظرفی که سس ریخته‌اید قرار دهید.

طرز تهیه سس:

پیاز را تفت دهید، قارچ را افزوده و سرخ کنید، سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید و بعد استاک، زعفران، سرکه، نمک و سس تند را افزوده و درِ قابلمه را ببندید و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید، در آخر جعفری را اضافه کنید.

نکته:

مقصود از استاک زبان همان آبی است که از پختن زبان باقی مانده است.

منبع: شور وشیرین

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره