مجله دلگرم/ شیرینی های کوچک پتی فور، شیرینی کلاسیک فرانسوی هستند که ابعاد بسیار کوچکی دارند و برای دسر و کنار چای بسیار مناسب می باشند. اگر دوست دارید طرز تهیه پتی فور را یاد بگیرید، این بخش را با دقت دنبال کنید.
 
مواد لازم
کره
250 گرم
آرد
2 پیمانه
پودر قند
3/4 پیمانه
سفیده تخم مرغ
1 عدد
نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
1/4 پیمانه
نمک
1/4 قاشق چایخوری
وانیل
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پتی فور


برای تهیه پتی فور در منزل طبق مراحل زیر پیش بروید:
ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.
سپس مواد را با همزن بزنید.
پودر قند و وانیل و نمک را به مواد افزوده و هم بزنید تا سفید رنگ شود.
سفیده تخم مرغ را به مواد بیافزایید و با همزن بزنید.
بعد از هم زدن مواد آرد را الک کنید و به مواد بیافزایید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
بعد از آماده شدن مایه پتی فور مواد را به 2 قسمت تقسیم کنید.
به یک قسمت از مواد پتی فور پودر کاکائو بیافزایید.
به قسمت دیگر مواد نشاسته ذرت بیافزایید و خوب هم بزنید.
هر کدام از مواد پتی فور را در قیف جداگانه بریزید.
از هر نوع ماسوره که می خواهید برای قیف زدن استفاده نمایید.
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی فر با طرح دلخواه شکوفه بزنید.
سینی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید 5 الی 15 دقیقه بپزد.
بعد از طلایی شدن لبه های بیسکویت، آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar