ایرنا/ شیرینی کاکا کدو حلوائی یک شیرینی مخصوص گیلان است که به راحتی آماده می‌شود.

مواد لازم برای کاکا کدو حلوایی:

  • کدو حلوایی پخته و له شده: ۱ پیمانه
  • آرد گندم الک شده: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • گلاب : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین و مغز هل کوبیده: ۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر: نصف پیمانه
  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

 طرز تهیه و دستور پخت شیرینی کاکا کدو حلوایی:

۱. کدو حلوایی را بشویید و با پوست آن را خرد کنید . بعد با مقدار کمی آب بپزید. بعد از اینکه کدو حلوایی پخته شد، پوست آن را جدا کنید و با قاشق فیله آن را له کنید.

۲. سپس کدوی پخته را با شکر، تخم مرغ، گلاب، آرد، شیر، نمک و ادویه‌ها و بیکینگ پودر مخلوط کنید و مایه بدست آمده را به مدت ۱ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مایه کاکا کدو جا بیفتد.

۳. بعد از سپری شدن زمان استراحت مایه کاکا، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد با ملاقه از مواد کاکا برداشته و در تابه پهن کنید.

۴. در تابه را ببندید تا شیرینی با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

۵. مواد کاکا کدو را با نصف پیمانه آردگندم و نصف پیمانه آرد برنج تهیه کنید. فقط باید دقت کنید که زمان استراحت آن باید بیشتر شود.

۶. استفاده از شیر باعث لطیف‌تر شدن شیرینی کاکا می‌شود و به‌جای شیر هم می‌توان از ماست استفاده کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar