آخرین خبر/ گوجه ها رو رنده کن... یا تو غذا ساز بریز.. حتی میتونی خوردش کنی.. بعد بذار روی گاز و اجازه بده آبش کشیده بشه.. بعد هم تو شیشه های در فلزی بریز و درش رو محکم ببند ... بعد برعکس بذار تو قابلمه و تا روی در شیشه ها آب بریز.. وقتی آب به جوش اومد ۱۰ دقیقه زمان بده و تا وقتی شیشه ها کاملا خنک بشن برش نگردون... اگه موقع پلمپ کردن شیشه صدای فس میداد یعنی خوب درش رو کیپ نکردی 🥰😘
منبع صفحه @ashpazi_hany
.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar