آخرین خبر/ چند تا از شهرهای جنوبی کشورمون هم به سبک‌های مختلف تو مناسبتهاشون این آش رو درست میکنن👌
.
مواد لازم👇

قرص ترخینه: ۴عدد(۳۵۰گرم)
عدس و نخود و لوبیا چیتی خام: از هر کدام نصف پیمانه
پیاز: ۴عدد
سیر: ۱بوته
سبزی آش: ۵۰۰گرم
کشک: ۱پیمانه(بسته به ذائقه یا بیشتر یا کمتر)
زردچوبه،فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
نعنا خشک: ۳ق.غ
.عدس رو از یکساعت قبل با آب داغ خیس میکنیم.
نخود و لوبیا چیتی رو هم از قبل پختیم که آشمون سریعتر آماده بشه.
قرصهای ترخینه رو هم با آب داغ یکربع میذاریم خیس بخوره تا نرم بشه.
دوتا پیاز درشتو نگینی خورد میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم وقتی طلایی شد چند حبه سیر خورد شده یا رنده شده رو همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت میدیم.
حالا ترخینه نرم شده و عدسو اضافه میکنیم با یک و نیم لیتر آب داغ و میذاریم نیم ساعت با حرارت متوسط با در بسته بپزه.
بعد نخود و لوبیا چیتی پخته شده رو همراه نمک و سبزی آش اضافه میکنیم در قابلمه رو میبندیم و میذاریم نیم ساعت با حرارت کم بپزه.
وقتی سبزی آش پخت کشکو اضافه میکنیم وبرای عطر و طعم بهتر دو قاشق نعنا داغ و مقداری پیازداغ اضافه میکنیم و میذاریم آشمون یکربع دیگه بپزه و کاملا جا بیفته.
برای آش ترخینه به جای کشک میتونید از دوغ ترش هم استفاده کنید و خیلی خوشمزه میشه😋
آشمون که آماده شد روشو با سیرداغ،پیازداغ و نعناداغی که آماده کردیم و کشک تزئین میکنیم😍
.این آش خیلی خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش تو شبای پاییز کنار عزیرانتون لذت ببرید❤
منبع صفحه @ashpazi.foodspy

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar