خراسان/ 4 روش خشک کردن خرمالو
روش اول  | خشک کردن در فر
حلقه‌های خرمالو را روی ورقه‌های پخت مخصوص فر بچینید و آن را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از یک ساعت، خرمالوها را در سینی فر تکان دهید و مجدد آن‌ها را به مدت یک ساعت دیگر در فر قرار دهید تا در نهایت به یک حالت طلایی قهوه‌ای و ترد برسند.
   روش دوم  | شوفاژ یا بخاری
روی شوفاژ یا بخاری یک ورقه فویل بیندازید و خرمالوهای حلقه‌ای شده را روی آن بچینید تا با حرارت رادیاتور به آرامی خشک شوند. همچنین می‌توانید حلقه‌های خرمالو را در یک سینی بچینید و روی بخاری قرار دهید.
   روش سوم  | خشک‌کن
از دستگاه‌های مخصوص خشک کردن میوه استفاده کنید. با این دستگاه‌های برقی، می‌توان حجم بسیار بالایی خرمالو را در روز خشک کرد.
   روش چهارم  |  نور خورشید
ابتدایی‌ترین روش خشک کردن خرمالو، استفاده از آفتاب است. اگر در یک منطقه آفتاب خیز زندگی می‌کنید، به راحتی می‌توانید با چیدن حلقه‌های خرمالو در یک سینی و قرار دادن آن در زیر نور آفتاب، آن‌ها را خشک کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar