شور و شیرین/ امروز قصد داریم طرز تهیه  هویج پلوبا گوشت قورمه  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
پیاز ریز خرد کرده..... ۲ عدد متوسط

دنبه‌ی گوسفندی خرد کرده...... ۱۵۰ گرم

فلفل ..... یک‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه.... ۱ قاشق چایخوری

گوشت گوسفندی خرد کرده.... ۵۰۰ گرم

نمک..... ۱ قاشق چایخوری

هویج مکعبی خرد کرده....... ۲ عدد

سیب‌زمینی مکعبی خرد کرده.... ۲ عدد متوسط

زیره‌ی سیاه.... ۱ قاشق سوپخوری

روغن محلی یا کره..... ۱۵۰ گرم

برنج...... ۱ کیلوگرم (حدود ۶ پیمانه)

زعفران حلکرده ....۲ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

پیاز را همراه با دنبه‌ی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید. آنگاه حرارت را کم کنید و بگذارید دنبه کاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندکی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. در این میان هویج، سیب‌زمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. اکنون ۴۰ گرم از کره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبکشیده را همراه با مخلوط هویج، لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. باقیمانده‌ی کره را هم رویش بدهید و هویج پلو را ۳۰ دقیقه دم کنید. اکنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با زعفران حلکرده و گوشت قورمه بیارائید.

یادآوری

اگر مایلید که گوشت نرم‌تر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیافزائید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar