آخرین خبر/ فسنجون عدس تو شهرهای مختلف یکم متفاوت درست میشه
بعضی ها داخلش سبزی یا آلو و رب گوجه هم میریزن.

فسنجون عدس
پیاز:۱دونه متوسط
گردو: ۲۰۰ گرم (۲پیمانه)منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی هست
رب انار و ازگیل :۱قاشق غذاخوری
عدس:(۱پیمانه)
آب:۳پیمانه
دارچین:نصف قاشق مرباخوری
نمک/فلفل
من علاوه بر رب انار از رب ازگیل که به زبان گیلکی (رب کونوس) هم بهش میگن استفاده کردم شما میتونین فقط از ۱مدل رب بسته به ذائقتون ترش ، شیرین یا ملس استفاده کنین.
فسنجون عدس بر عکس فسنجون ساده نیاز نداره روغن پس بده پس یک ساعت تا یک ساعت و نیم بعد اینکه گردو و رب و اضافه کردین عدسی که از شب قبل خیس کردین و اضافه کنین و بزارین تا جا بیوفته🌱🌹
نوش جونتون باشه
منبع: @vegan_hayatt

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar