فوت و فن تهیه کاچی مقوی
آخرین خبر/ دستور کاچی مخصوص خودم و براتون اوردم،همانطور که اکثرتون میدونید کاچی یک دسر سنتیه که پر از خواص درمانیه و هر شهری به روش خودشون درست میکنند امااااا چیزی که مهمه اینه ...کاچی، حتما باید ادویه جات و مغزیجات داشته باشه و با روغن حیوانی طبخ بشه تا خواصش حفظ بشه. والا اسمش میشه حلوا.کاچی نه زیاد غلیظه نه زیاد رقیق،برای زائو باید روغن یا کره ی حیوانیش و بیشتر ریخت،تا جایی که نصف کاسه کاچی و نصف روغن باشه. اگر احساس کردید اردتون گلوله شده حتما بعد از تفت دادن از صافی ردش کنید بعد روغن یا کره رو بهش اضافه کنید.
چند نمونه از خواص کاچی👇
تقویت عمومی بدن
درمان کم خونی (خونساز)
تقویت قوای جنسی
مفید برای بعد از زایمان
مفید برای بعد از دوران نقاهت
بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
مفید برای شب زفاف و .....
درسته خیلی مفیده اما کالربش زیاده و میتونیم با رعایت کردن و نخوردن چیزای پر کالری دیگه در همون روز کنترلش کنیم.
مواد لازم برای ۳ نفر:
#کاچی_نادیاپز
ارد:۳ ق غ «هرنوع اردی (برنج یا گندم) باشه مشکلی نیست»اگر ارد سبوسدار باشه عالی میشه.
نبات :۱ پیمانه«به جاش از ۱ پیمانه شکر هم میشه استفاده کرد»
آب :۳ پیمانه
غنچه گل رز:۳ تا دونه«به جاش میتونید از یک فنجان کوچک گلاب استفاده کنید»
پودر زعفران :کمی
روغن حیوانی یا کره:۱۰۰ گرم«روغن کرمانشاهی مزه ش و فوق العاده میکنه»
مغزیجات شامل گردو،پسته.فندق.بادام خرد شده(بعضیها مغزهارو پودر میکنند و داخل کاچی میپزن که اونطوری خیلی هم عالی میشه»
«من روی کاچی پخته شده واسه تزیین میزارم»
و در اخرادویه های مخصوص کاچی شامل: مخلوط دارچین، زیره، سبز و سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، پودر هل،بادیان،پودر میخک،جوزهندی،زنجبیل :۲ ق چ(پودر هل و زیره سبز و سیاه و دارچین باید بیشتر از بقیه ی ادویه ها باشه
زردچوبه :۱ ق چ
البته مقدار ادویه به ذائقه ی خودتون بستگی داره،ادویه مخصوص کاچی رو میتونید از عطاریها تهیه کنید.
دوستتون دارم و ممنون که هستید❤️