آخرین خبر/ مرغ ترش یکی از غذاهای پر طرفداره که در همه جای گیلان و مازندران درست میشه اما با تنوع در طعم و روش پخت .
جای همگی خالی میهمان قاسم آبادی های نازنین در شرق گیلان بودیم و قسمت مون شد که برای ناهار این مرغ ترش خوشمزه نصیب مون بشه.
اول نعنا، گشنیز، جعفری و چوچاق رو حسابی خرد کردن، گردو هم با آسیای دستی همراه با سبزی ها آسیا شد، بعد رب انار و نمک ریختند، مخلوط آماده شده رو تفت دادن و چند تا آلوی جنگلی ملس هم اضافه کردند، بعد اون ترکیب خوشمزه رو توی شکم مرغ که قبلا پخته شده بود ریختند تا دوباره روی یه حرارت ملایم جا بیفته.
زیتون پرورده رو هم با مخلوط همون سبزی ها، گردو به اضافه دونه های انار و چند حبه سیر که همگی با هم آسیا شدن آماده کردند.


از صفحه «دور نیست»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar