سرآشپز پاپیون/ دلی بیتس فرانسوی یک دسر پاییزی و خوشمزه با طعم لبو و کارامل است؛ که به دوست داران لبو توصیه میشود.

مواد لازم
لبو پخته و پوره شده ۲۰۰ گرم
آب لبو ۱ پیمانه
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
دنت تافی یا کارامل ۲ عدد
دلی کارامل ۱/۴ پیمانه
وانیل‏ یا پودرهل نوک قاشق چای خوری

مواد سس:
آب لبو ۱ پیمانه
نبات (۵ سانت) ۱ شاخه
شکر ۱۰۰ گرم
آب نصف پیمانه
خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه
ژلاتین را با ۳/۴لیوان آب بن ماری کنید تا شفاف شود.

آب لبوی گرم را با ژلاتین بن ماری شده مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.

خامه فرم گرفته را با مخلوط آب لبو و ژلاتین مخلوط کنید.

پوره‌ی لبو و دلی کارامل و دنت‌ها و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مایع دسر را در قالبی که کمی چرب کرده اید بریزید.

دسر را ۴تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد. بعد از خارج کردن دسر از قالب درصورت تمایل از سس لبو روش بریزید.

برای سس هم آب لبو را با نبات بجوشانید تا کمی غلیظ شود. بعد خک شدن روی دسری که آماده‌ی سرو است بریزید.

برای تهیه دلی کارامل شکر را با دو ق آب کارامل کنید وقتی شکر تغییر رنگ داد و کارامل شد یک چهارم پ آب و خامه‌ای که گرم کرده اید به کارامل اضافه کنید. کارامل ابتدا سفت میشود، ولی با همزدن صاف و یکدست میشود.

سایر نکات
خامه قنادی باعث لطافت بیشتر دسر میشود. در صورتی که خامه صبحانه را جایگزین کردید ۳تا ۴ ق غذا خوری با توجه به شیرینی لبو‌ها پودر قند اضافه کنید..
دلی کارامل به صورت آماده در لوازم قنادی فروشی‌ها موجود است.
رنگ این دسر با توجه به رنگ و کیفیت لبو ممکن است کمرنگ‌تر یا خوشرنگتر باشدو نیاز به اضافه کردن رنگ ندارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar