شیرینی ها/ «پای مربای به»؛ مزه ای بی نظیر با یک دمنوش پاییزی

نمناک/ بعضی از میوه های خوشمزه و پرخاصیت محدودیت زمانی دارند «به» هم یکی از همین میوه هاست. پس به را فراموش نکنید. شما می توانید مانند پیشنهاد زیر “پای مربای بِه” را درست کنید که هم بسیار خوشمزه و خوش ترکیب است.
چی لازم دارم:
آرد :300 گرم
کره :200 گرم
شکر :200 گرم
وانیل: 8/1 ق چ
تخم مرغ:2 عدد
مربای به :4ـ3 ق س
زعفران دم کرده:مقداری
چطور بپزم:
قبل از شروع کار کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود سپس آن را با آرد در کاسه ای بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید و ورز دهید.
در ادامه وانیل را افزوده و شکر را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حالا یک عدد تخم مرغ را افزوده و و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود ،
سپس خمیر را در کیسه قرار داده و برای یک ساعت در یخچال بگذارید. خمیر را از یخچال بیرون آورده روی یک سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه باز کنید تا پهن و نازک شود
سپس خمیر را به دو دایره هم اندازه قالبتان برش بزنید. قالب پای را چرب کرده و یک لایه خمیر داخل آن پهن کنید. روی خمیر چند سوراخ ایجاد کرده و مربا را روی آن بریزید و خوب پخش کنید،
سپس یک لایه دیگر از خمیر را روی مربا پهن کنید و روی آن را چند سوراخ ایجاد نمایید .
در نهایت روی خمیر مخلوطی از تخم مرغ و زعفران بمالید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.