14
0
2.8K
خراسان/ «کوکوی پیازچه» غذای ساده و خوشمزه
چی لازم داریم:
سیب زمینی متوسط پخته - ٣ عدد
پیازچه - ١٢ عدد
جعفری خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
نمک، زرد چوبه، فلفل قرمز – به مقدار لازم
تخم مرغ – 2 عدد
زعفران - کمی
چطور بپزیم:
1- سیب زمینی پخته سرد شده را پوست و رنده کنید. پیازچه و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
٢- دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفران دم کرده هم بزنید تا یکدست شود.
3- همه مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
4- روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید. از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوری بردارید و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط).
5- روی آن را با قاشق کمی صاف و سرخ کنید.