بیتوته/ مواد لازم مرغ گریل با سبزیجات بخارپز و پوره سیب زمینی
برای 4 نفر  
سینه مرغ 3 تکه
پیاز بزرگ 2 عدد
قارچ 6 - 7 عدد
کدو سبز 5 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
هویج 5 عدد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه مرغ) به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه مرغ گریل با سبزیجات بخارپز و پوره سیب زمینی
2 عدد پیاز را ریز رنده کنید و آبش را بگیرید. آب پیاز را با آبلیمون و ادویه ها و زعفران مخلوط کنید و تمام سطح سینه های مرغ را به این مواد آغشته کرده رویشان را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. سیب زمینی و هویج را پوست گرفته به صورت حلقه یا خلال برش بزنید و بخارپز کنید یا با کمی آب و نمک بپزید. کدو را باریک حلقه کنید. قارچ را حلقه کنید. سیب زمینی پخته را با گوشت کوب له کنید. پیازی که آبش را گرفته اید را در تابه با کمی روغن تفت دهید و کمی نمک ، زردچوبه و فلفل بزنید. سیب زمینی را به همراه نصف لیوان شیر اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود وقتی شیر به خورد مواد رفت شعله را خاموش کنید. تکه های سینه مرغ را از یخچال خارج کرده با بیفتک کوب نازکشان کنید. تابه ای چدنی را روی حرارت ملایم داغ کنید و با برس کف تابه را چرب کنید.
تکه های سینه مرغ را در تابه بچینید و در تابه را بگذارید. وقتی مرغ ها آب انداخت ، در تابه را بردارید و اجازه دهیدروی حرارت متوسط هر دو طرفشان گریل شود. بعد از برداشتن مرغ از تابه ، قارچ را با موادی که برای مزه دار کردن مرغ استفاده کرده بودید ، مزه دار کرده و در تابه بریزید و درش را ببندید تا آبش کشیده شود. کدو ، هویج و فلفل دلمه را با همان سس مرغ مزه دار کرده و به همین شکل گریل کنید.  مرغ گریل با سبزیجات بخار پز و پوره سیب زمینی را در ظرف دلخواهتان سرو نمایید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar