کتاب کاله/ جامبو شل که به آن پاستای صدفی بزرگ یا شکم پر هم می‌گویند، نوعی پاستا است که می‌توانید بسته به سلیقه خود داخل آن را با هر موادی که می‌خواهید پر کرده و به عنوان یک پیش غذای ساده یا غذای گرم مجلسی میل کنید.

آنچه جامبو شل را از یک پاستای معمولی تبدیل به یک غذای وسوسه برانگیز می‌کند امکان استفاده از پنیر‌های مختلف، به خصوص پنیر فرانسویروی این صدف‌های بزرگ و خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه پاستای تند و متفاوت با جامبو شل با پنیر فرانسوی

جامبو شل ۱۲ عدد
سینه مرغ پخته و خلالی شده یک پیمانه
پنیر فرانسوی چهار قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا دو قاشق غذاخوری
خامه فرادما چهار قاشق غذاخوری
کره  ۱۰ گرم
گوجه فرنگی یک پیمانه
فلفل قرمز تند یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده دو عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه پاستای تند و متفاوت با جامبو شل با پنیر فرانسوی

جامبو شل‌ها را در قابلمه داخل آب‌جوش بریزید، نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید بپزند تا کمی نرم شوند.

مرغ را که از قبل پخته و ریش‌ریش کرده‌اید داخل ظرفی بریزید و دو قاشق پنیر فرانسوی رنده شده و ۴ قاشق خامه اضافه کنید و با کمی فلفل و نمک هم بزنید.

کره را داخل ماهیتابه آب کنید و گوجه فرنگی‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید. سپس یک قاشق غذاخوری سس فلفل تند روی آن بریزید و با کمی فلفل سیاه و نمک هم بزنید. حالا مخلوط گوجه و سس را کف ظرفی گود و تخت بریزید.

داخل جامبوشل‌ها را با مخلوط مرغ و پنیر پر کنید و آن‌ها را یکی یکی کف ظرف، روی سس گوجه بچینید. سپس روی آن‌ها را با پنیر فرانسوی رنده شده بپوشانید و روی پنیر فرانسوی هم پنیر موزارلای رنده بریزید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و بگذارید جامبوشل‌ها ۲۰ دقیقه بپزند. در آخر با ریختن مقداری پیازچه خرد شده روی آن به استقبال یک طعم فوق‌العاده بروید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar