آموزش تهیه فرنی با شیره خرما
بیتوته/ مواد لازم فرنی با شیره خرما
شیر۴ لیوان
شیره خرمادو سوم لیوان
گلاب نصف لیوان
آرد برنج ۳ قاشق سوپ خوری
نشاسته گندم (نشاسته گل) ۱ قاشق سوپ خوری
آب یک سوم لیوان
پودر هل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی با شیره خرما
یکی از خوشزه ترین غذاهای آبکی برای مریض به خصوص اگر اهل خوردن غذاهای شیرین باشد فرنی است . دستور اصلی تهیه فرنگی با شکر است ولی برای تهیه غذاهای آبکی برای مریض بهتر است از شیره خرما که بسیار مقوی تر است استفاده کنید.
آرد برنج و شیر را در قابلمه مخلوط کنید تا یکدست شود.
نشاسته را در کاسه ای دیگر در آب حل کنید و از ضافی رد کنید و سپس به همراه شیره خرما به شیر اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
گلاب و هل را اضافه کنید و چند جوش که زد از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید.
برای مقوی تر شدن فرنی می توانید رویش پودر پسته ، پودر بادام یا پودر فندق و پودر نارگیل بپاشید و به بیمارتان بخورانید.