بیتوته/ مواد لازم کشک و بادمجان دامغانی
بادمجان ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
کشک ۱ لیوان
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 

طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی
کشک و بادمجان یکی از غذاهای آبکی خوشمزه و مقوی است که نیازی به جویدن ندارد و میتوانید برای وعده افطار ، به عنوان یک شام سبک یا برای بیمارتان که از خوردن سوپ خسته شده است تهیه نمایید.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سیر را رنده کرده به قابلمه اضافه کنیدو تفت دهید تا عطرش بلند شود. نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید. نعنا خشک را هم اضافه کرده هم بزنید.
بادمجان ها را که پوست گرفته اید و نگینی خرد کرده اید به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.گوجه فرنگی را نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
کشک را با 2 لیون آب رقیق کرده به مواد اضافه نمایید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به مددت 1 ساعت بپزند و آبش کشیده شود. اگر می خواهید کشک و بادمجان را به بیماری بدهید که نمی تواند نان به همراه غذا بجود ، در صورت تمایل می تواند چند تکه نان تست هفت غله یا نان خشک سبوس دار به مواد اضافه کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar