بیتوته/ مواد لازم خوراک دال عدس و پرک جو دوسر
برای 4 نفر
دال عدس ۲ پیمانه
پرک جو دوسر نصف پیمانه
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
پیاز1 عدد متوسط
سیر1 حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 
طرز تهیه خوراک دال عدس و پرک جو دوسر
دال عدس را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخش گرفته شود سپس آبکشی کرده و با 3 لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.
سیب زمینی را پوست گرفته نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و بعد از این که مواد به جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغ تفت دهید تا سبک شود. زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.  رب گوجه را اضافه کنیدو تفت دهید.
سس را به همراه آب نارنج و پرک جو دوسر و نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد و آبش کشیده شود.
میتوانید در انتها خوراک را میکس کنید تا کاملا پوره شود و به همراه لیموترش تازه سرو نمایید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar