آخرین خبر/ پلو مخلوط چینی یک غذای گیاهی و لذیذ است که تهیه آن هم آسان و هم سریع است. شما می‌توانید به‌راحتی آن را با افزونه‌های مورد علاقه خود مانند انواع ادویه‌ها و سس و یا سایر مواد افزودنی سفارشی کنید.
آشپزی چینی یکی از سه مکتب اصلی در آشپزی ملل است. خرد کردن مواد، زمان کوتاه برای پخت مواد و استفاده از سبزیجات از ویژگی‌های اصلی آشپزی چینی است.
مخلوط پلو چینی یکی از محبوب‌ترین غذاهای برنجی در دنیاست و در سرتاسر چین به‌ خصوص در جنوب، جایی که خواستگاه برنج در چین است، طبخ و سرو می‌شود. آشپزی ملل هیجان ماجراجویی در دنیای طعم و مزه‌هاست؛ چرا که هر قسمتی از دنیا ذائقه خودش را در طبخ غذا و مزه دارد.
پلو مخلوط چینی علاوه بر ماجراجویی در دنیای طعم و مزه‌ها شما را وارد ماجراجویی در دنیای رنگ و عطر جذاب غذاهای چینی می‌کند. این نوع پلو مخلوط در واقع پلو با سبزیجات تازه است که همیشه سرشار از مواد مغذی است.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط چینی
پلو یا کته پخته سردسه پیمانه
هویج نگینی یک پیمانه
نخودفرنگی دوسوم پیمانه
پیازیک عدد
تخم‌مرغ هم زده دو عدد
کره پاستوریزه پنجاه گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
سس سویا به مقدار لازم
سیر خرد شده (اختیاری)یک حبه
طرز تهیه پلو مخلوط چینی
مرحله اول
برای تهیه پلو مخلوط چینی، قدم اول آماده کردن برنج است. سه پیمانه برنج را به‌صورت آبکش یا کته بپزید و بگذارید سرد شود. در همین حین، پیاز را نگینی خرد کنید و با نصف کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کاراملی شود.
مرحله دوم
بعد از آن که کمی پیازها تفت خوردند، نخودفرنگی و هویج نگینی شده و سیر را به مواد داخل تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بخورند تا مرحله‌ای که کمی آب بیندازند. به این مخلوط چند قاشق آب اضافه کنید تا هویج‌ها کاملا پخته شوند.
مرحله سوم
وقتی هویج و سایر مواد به طور کامل پخته شدند، مواد را از تابه خارج کنید. باقیمانده کره را داخل تابه آب کنید و برنج یا کته سرد را تفت دهید. سپس، موادی را که قبلا پخته بودید به آن اضافه کنید و همراه با مواد هم چند دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم
وقتی پلو حدود هفت الی هشت دقیقه همراه مواد درون تابه تفت خورد، سس سویا، فلفل، نمک، پیازچه خرد شده و تخم‌ مرغ همزده را اضافه کنید. تمامی مواد را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید تا برای حدود پنج دقیقه جا بیفتد. بعد از این مدت غذای شما آماده است. نوش جان!
فوت‌وفن تهیه پلو مخلوط چینی
شما می‌توانید برای چاشنی پلو مخلوط چینی غیر از سس سویا از سرکه بالزامیک و حتی انواع سس با طعم‌های مختلف استفاده کنید.
دقت داشته باشید که پلو در این غذا حتما باید سرد استفاده شود؛ زیرا پلو سرد خوب برشته می‌شود.
این غذا در چین به‌ صورت نیمه‌خام طبخ می‌شود؛ یعنی هم برنج و هم سبزیجات به صورت نیم‌پز مخلوط شده و بعد از مدت کمی دم کشیدن سرو می‌شود. در ایران بهتر است مطابق ذائقه ایرانی طبخ شود.
در دستور اصلی این غذا سبزیجات به‌صورت دراز و رشته‌ای مورداستفاده قرار می‌گیرند.
در صورت تمایل می‌توانید مقداری ذرت نیز به سبزیجات مورداستفاده در این غذا اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله، gimmesomeoven

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar