نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه نیمرو با سس پستو

منبع
بروزرسانی
طرز تهیه نیمرو با سس پستو

کتاب کاله/ امروز با دستور تهیه نیمرو با سس پستو شما را مهمان یک نیمرو خوشمزه خواهیم کرد. همانطور که احتمالا می‌دانید، برای تهیه نیمرو می‌توانید از سس‌های مختلفی استفاده کنید. با وجود این سس‌ها نیمرو با طعم‌های متفاوتی را خواهید داشت که هر کدام دنیای خودش را دارد. در این مقاله قصد داریم دستور تهیه نیمرو با سس پستو و چند مزه متفاوت نیمرو را به شما معرفی کنیم.

مواد اولیه نیمرو با سس پستو
سیرچهار حبه
برگ ریحانچهار پیمانه (500 گرم)
پودر پنیر پارمسان یک پیمانه
دانه کاج یک پیمانه
روغن زیتون یک پیمانه
آبلیموی تازه دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


دستور تهیه سس پستو
مرحله اول
برای تهیه سس پستو همه مواد اولیه را با هم در ظرف غذاساز بریزید و به‌ طور کامل مخلوط کنید. سپس، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و مجدد همه مواد را با هم مخلوط کنید. به همین سادگی، می‌توانید سس پستو را برای تهیه نیمرو با سس پستو درست کنید. اگر همچنان نیاز دارید تا بیشتر در مورد روش تهیه سس پستو بدانید، بد نیست زمان بیشتری را برای مطالعه روش تهیه آن کنار بگذارید. باز هم تاکید می‌کنیم که تهیه سس پستو کار سختی نیست و تنها کمی تمرین می‌خواهد تا به طعم خوب برسید.
مراحل تهیه نیمرو با سس پستو
مرحله اول
برای آماده کردن این نیمرو کافی است که در ماهیتابه‌ای که قبلا پستوها را درست کرده بودید، تخم مرغ‌ها را بشکنید. بدون این که زرده‌ها پخش شوند تخم مرغ‌ها را بشکنید. دقت کنید که از ماهیتابه نچسب استفاده کنید که به راحتی بتوانید نیمرو و پستو را از ماهیتابه جدا کنید.
مرحله دوم
پس از آماده شدن نیمرو، نان‌های تست را بیاورید و روی هر کدام دو قاشق پستو بریزید. سپس، یک نیمرو روی هر نان تست قرار دهید. بهتر است تا نیمرو داغ است، آن را سرو کنید.
فوت و فن طرز تهیه نیمرو با پستو
اگر عاشق پنیر هستید، یک پیشنهاد برای تهیه نیمرو پنیری استفاده از پنیر موزارلا است. به این ترتیتب، بعد از آماده شدن نیمرو، ابتدا روی نان تست تکه‌های پنیر موزارلا را ردیف کنار هم بچینید. بعد از این لایه، نیمرو و سس پستو را به عنوان لایه‌های بعدی اضافه کنید.
 
منابع: cookingwithayeh, thefeedfeed

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره