بیتوته/ مواد لازم مرغ گریل با سبزیجات بخارپز و سویا سس
سینه مرغ یک عدد 
روغن کانولا یک­ دوم قاشق سوپ­خوری
سویا سس یک قاشق چای­خوری
پاپریکایک ­دوم قاشق چای­خوری
پودر سیریک­ دوم قاشق چای­خوری
فلفل قرمز (پودر شده)به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
کلم بروکلی 2 عدد
لوبیا سبز 250 گرم
کدو سبز نصف یک عدد
مغر تخم آفتابگردان یک قاشق سوپ­خوری

طرز تهیه مرغ گریل با سبزیجات بخارپز و سویا سس
سینه مرغ را به صورت افقی از وسط برش دهید تا دو تکه شود و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شودد.
نصف قاشق سوپخوری روغن کانولا را با سویاسس ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کرده و تمام سطح مرغ را به آن آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید مزه دار شود سپس در تابه داغ گریل کنید تا دو طرفشان برشته و طلایی شود.
حین مزه دار شدن مرغ ، کلم بروکلی تکه شده ، کدو سبز حلقه شده و لوبیا سبز خرد شده را بخارپز کنید و در کنار مرغ گریل شده قرار دهید و رویش مغز تخمه آفتابگردان بپاشید.

نکات لازم برای تهیه مرغ گریل و سبزیجات بخارپز
شما میتوانید فیله مرغ یا برش های باریک سینه مرغ را با ادویه دلخواه و آبلیمو آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید. اگر فرصت دارید بهتر است تکه های مرغ را از شب قبل آماده کنید تا کاملا مزه دار شوند.
سبزیجات را متناسب با ذائقه خودتان و متناسب با فصل انتخاب کنید و به صورت حلقه ای یا خلالی برش زده و با کمی نمک ، روغن زیتون و پودر موسیر یا چاشنی های آماده ، مزه دار کنید.
از روغن زیتون هم میتونید برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar