صفر تا صد تهیه کیک هویج
آخرین خبر/ مواد لازم برای کیک
هویج رنده شده ۱۴۰ گرم( رنده کوچک)
روغن مایع ۱۲۰ میلی لیتر
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد هم دمای محیط
آرد سفید قنادی ۱۷۰ گرم
جوش شیرین ۴ گرم ( یا دو برابر این مقدار بیکینگ پودر)
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال مقداری( ۱ عدد )
برای مرطوب کردن
آب ۵۰ میلی لیتر
شکر ۵۰ گرم
آب پرتقال طبیعی ۵۰ میلی لیتر
برای کرم
کره ۱۵۰ گرم هم دمای محیط
پودر قند ۴۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
✅سایز قالب ۱۳ سانتیمتر است
✅نکته: آشپز مواد کیک رو ۳ برابر کردن که سه کیک داشته باشن
طرز تهیه
برای تهیه کیک، شکر و روغن رو با همزن برقی بمدت ۵ دقیقه میزنیم.تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.آرد،جوش شیرین و پودر دارچین رو الک کرده کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک( بهتر از همزن هست چون با همزن ممکنه پف کیکتون بخوابه) خیلی آروم هم میزنیم.هویج رو رنده کرده،به همراه رنده پوست پرتقال به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.داخل قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته(حتما کاغذ از لبه ظرف بیرون بزنه که مواد نشت نکنن) و مواد رو در اون ریخته، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۱ ساعت قرار میدیم تا بپزه(مدت زمان پخت بستگی به فر و جنس قالب داره پس حتما چک کنید).برای مرطوب کردن کیک،آب رو با شکر حل کرده روی اجاق قرار داده و آب پرتقال رو اضافه میکنیم کمی که جوشید شعله رو خاموش میکنیم.کره رو با پودر قند هم زده، پنیر رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم تا یکدست بشه.کیک رو بعد از خنک شدن برش زده و کرم سطح اون میکشیم.در پایان میتونید با رنگ خوراکی کرم و یا خامه قنادی رو رنگ کرده و تزیین کنید.نوش جان🌹
منبع: chefzahra.84