خراسان/ مواد لازم برای ۶ نفر
   سینه مرغ -۵۰۰ گرم
   کالباس مرغ (به دلخواه)  -۱۰۰ گرم
   پیازچه -  ۳ ساقه
   گوجه گیلاسی- نصف پیمانه
   ماست یونانی- نصف پیمانه
   سس مایونز -۲  قاشق غذاخوری
   سس خردل -یک قاشق چای خوری
  آب لیموترش -۲ قاشق چای‌خوری
  نمک و فلفل سیاه -  به مقدار کافی
طرز تهیه
1- ابتدا سس را آماده می کنیم. ماست را به همراه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
2- مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شود، سپس کاسه را درون یخچال قرار می دهیم.
3- گوشت مرغ را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.
4- مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه  می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.
5- اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد، سپس آن را از قابلمه خارج و به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.
6- یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به آن  اضافه می‌کنیم، سپس کالباس را به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه می کنیم.
7- کالباس را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس مرغ خرد شده را اضافه می کنیم.
8- پس از این که گوشت مرغ هم سرخ شد، آن را به همراه کالباس از تابه خارج می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
 9- پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه گوجه گیلاسی به مواد داخل کاسه اضافه و مخلوط می کنیم.
10- سس را از یخچال خارج و به مواد اضافه می‌کنیم، سپس مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا با هم یکدست شود.می توانید از سبزی و نخود سبز برای تزئین استفاده کنید .
11- سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا سس جذب مواد آن شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar