خراسان/ آش اسفناج مامان بزرگ، درمان کم خونی
  چی لازم داریم:
  اسفناج -  ۵۰۰ گرم
   لوبیا چیتی  - نصف پیمانه
  برنج  - یک چهارم پیمانه
   عدس -  یک پیمانه
   ماش  - نصف  پیمانه
   پیاز درشت -  ۲ عدد
   سیر -  ۳ حبه
   کشک -  یک قاشق غذاخوری
  پودر  آویشن  - یک قاشق چای‌خوری
 زردچوبه – یک و نیم  قاشق چای‌خوری
  نمک و فلفل -  به مقدار لازم


 چطور بپزیم:
1- لوبیا را از شب قبل یا 8 ساعت قبل از پخت خیس و در این مدت دو بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن  به خوبی گرفته شود.2- پس از خیس خوردن، آب لوبیا را عوض کنید و آن را در قابلمه مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به خوبی بپزد.3- اسفناج را پس از پاک کردن، شستن و خشک شدن به اندازه دلخواه خرد کنید.4- پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود.سپس نیمی از سیر ریز خرد شده و ادویه‌ها رابه آن بیفزایید و کمی تفت دهید.5- پیاز و سیر را به لوبیای پخته شده اضافه کنید و بعد عدس، ماش و برنج شسته شده را بیفزایید تا به خوبی بپزد و برنج له شود.6- در این مرحله اسفناج را به مواد آش اضافه و کمی شعله را زیاد کنید تا حدود 20 دقیقه بجوشد و لعاب بدهد و سبک شود و بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج به خوبی بپزد.7- در نیم ساعت پایانی پخت آش اسفناج، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک را اضافه و صبر کنید تا آش به خوبی جا بیفتد. آش را با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و  کمی سبزی معطر و کشک به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar