بیتوته/ مواد لازم پاستیل هندوانه ای شب یلدا  
مواد لازم لایه قرمز رنگ استیل
ژله انار + پودر ژلاتین یک بسته + 2 قاشق غذاخوری
 آب سرد دو سوم لیوان
گلوکز  یک ق غ
مواد لازم لایه سفید رنگ پاستیل  
 ژله آلوئورا + پودر ژلاتیننصف بسته + 1 ق غ
آب سرد یک سوم  لیوان
ماست یا شیر دو ق غ 
مواد لازم لایه سبز رنگ پاستیل  
 ژله کیوی + پودر ژلاتین  نصف یک بسته + 1 ق غ
 آب سرد  یک سوم لیوان
گلوکز یک ق غ 
تخم خرفه برای دانه های سیاه هندوانه  به میزان لازم
طرز تهیه پاستیل هندوانه ای شب یلدا
از گلوکز برای کشدار شدن بافت پاستیل ها استفاده می کنیم و در صورت تمایل میتوانید از دستور تهیه حذفش کنید ولی پاستیل شما بعد از سرد شدن دیگر حالت کشدار نخواهد داشت. 
قالب های سیلیکونی کوچک را با طرح های دلخواه اماده کنید. 
ژله قرمز و پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط نموده روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و مایع شفافی داشته باشید. کف روی ژلاتین را بگیرید تا نتیجه نهایی کار شفاف تر باشد. 
گلوکز را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود و ژله را از روی حرارت برداشته کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد. 
نصف قالب ها را با ژله قرمز پر کنید و سپس در چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود.
ژله سفید را به همین ترتیب آماده کنید، البته دیگر نیازی به برداشتن کف روی ژله نیست، بعد از این که ژله کمی از حرارت افتاد ، شیر یا ماست را به آن اضافه کرده مخلوط کنید و یک لایه نازک از آن روی ژله قرمز بریزید و دوباره چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود. 
ژله سبز را هم به همین شکل آماده کنید و کف رویش را بگیرید سپس گلوکز را اضافه کرده و کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد و سپس روی قالب ها را پر کنید و به مدت نیم ساعت در فریزر با 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرید. 
پاستیل های هندوانه ای را از قالب در آورده در ظرف دلخواه بچینید و به جای دانه هندوانه رویشان تخم خرفه بپاشید. 
با این این پاستیل های فانتزی شب یلدا که جلوه بسیار زیبایی به میزتان می دهد  ، مهمان هایتان را شگفت زده کنید. 

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar