تهیه «مینی تارت» میوه ای یک شیرینی فانتزی خوشمزه
بیتوته/ مواد لازم مینی تارت میوه ای
برای 40 عدد مینی تارت
آرد سفید 300 گرم (دو لیوان )
پودر قند سه ق غ
کره صد و بیست و پنج گرم
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ یکعد
مواد لازم کرم تارت
شکر هفت ق غ
نشاسته ذرت دو ق غ
آرد دو ق غ
شیر یکو نیم لیوان
وانیل نوک ق چ
طرز تهیه مینی تارت میوه ای
برای تهیه خمیر تارت ، آرد را الک کنید.
کره را که کاملا سرد است با چاقو نگینی خرد کنید و به آرد سرد اضافهکنید.
کره را با غذا ساز چنگال به خورد آرد بدهید تا شکل خرده نان بگیرد.
از دست برای این کار استفاده نکنید چون گرمای دست باعث به روغن افتادن خمیر تارت می شود و کیفیتش از بین خواهد رفت.
بعد از این که ترکیب آرد و کره به شکل خرده نان شد، بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا خمیری شکل شود.
خمیر را گرد کرده و در کیسه فریزد بگذارید و با وردنه صافش کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید.
تکه ای از خمیر را جدا کرده و به ضخامت نیم سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید.
خمیر ها را داخل قالب مینی تارت قرار داده و با انگشت کمی فشار دهید تا حالت گود پیدا کند.
کف هر قالب را با چنگال سوراخ کنید که موقع پخت ، پف نکند.
قالب ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 - 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه گرم شده است قرار دهید تا بپزد.