بیتوته/ مواد لازم رولت نارنگی یخچالی 
 بیسکویت صد گرم
 موز 120 گرم 
 پودر کاکائویک قاشق غذاخوری
 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
 عسل یک قاشق غذاخوری
تارنگی  5 – 6 عدد 

طرز تهیه رولت نارنگی یخچالی
موز را پوره کنید. بیسکویت را خرد کرده ( نیازی نیست کاملا پودر شود و بهتر است حالت خرده نان داشته باشد ) و با پودر کاکائو مخلوط نمایید و سپس موز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی شود. 
پنیر خامه ای و عسل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا زمانی که جای پره های همزن رویش باقی بماند. با وردنه خمیر را روی سلفون به شکل مستطیل باز کنید. در صورت نیاز با چاقو اضافه های خمیر را بزش بزنید.  مخلوط پنیر خامه ای را به صرت یکنواخت با کمی فاصله از لبه ها روی خمیر پهن کنید. نارنگی ها را پوست گرفته و در سمت کوتاه تر مستطیل  به حالتی که خط حفره میانی نارنگی به موازات ضلع کوتاه تر مستطیل باشد پشت سر هم بچینید.  
با کمک سلفون از سمت نارنگی ها ، خمیر را رول کنید.  لبه رولت را با دست کمی فشار دهید تا بچسبد .  کناره های استوانه رولت را با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید و سپس سر و ته سلفون را بسته و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. قبل از سرو این رولت فانتزی زیبای یخچالی را برش بزنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar