آخرین خبر/ میگم قدیم ها خیلی خوب بود جمع میشدیم خونه مادر بزرگ،پدربزرگ ها وکنار هم چه قدر خوش میگذشت. کم وزیادش اصلا مهم نبود اون صفایی که اونجا بود عالی بود
قلب خونه ها که به رحمت خدا میرند ، انگار یک چیزی توی دنیا کمی ،جای خالیشون همیشه پیداست.
بریم سراغ دستور سمبوسه خونگی همرا با خمیر خونگی
این خمیر رو که درست کنید تازه متوجه میشید ای وای چرا تا حالا این بسته های خمیر اماده رو میخریدید
مواد لازم جهت درست کردن خمیر سمبوسه
برای درست کردن خمیر سمبوسه احتیاج داریم به
۳۰۰ گرم ارد
۱ق غ سرکه
۱ق غ روغن مایع
خمیرمایه ۲گرم
شکر ۶گرم
نمک ۴گرم
اب نصف لیوان
اگر خمیرخودش رو جمع نکرد میتونید ۱ق دیگه آرد اضافه کنید
همه مواد رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید تا خودش رو جمع کنه این خمیر مثل خمیرنان نیست وبافت سفتی داره حتما باید اجازه بدید این خمیر یک ساعت توی محیط استراحت کنه
تا خمیر استراحت کنه مواد داخل سمبوسه رو حاضر کنید
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۱ق غ
پودر سوخاری ۲ق غ
نمک وفلفل از هرکدام نصف ق چ
تخم گشنیز ۱ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
گوجه فرتگی ۱عدد
گوجه هاتون رو کمی بچلونید 😁تا ابش در بیاد تا موادمون ابکی نشه
گوجه وجعفری وتخم گشنیز رو بریزید توی خرد کن تا کمی خرد بشه بقیه مواد رو هم اصافه کنید چند پالس بزنید تا حسابی مخلوط بشه ویکدست
بعد بزارید یخچال تا خنک بمونه
از خمیرتون مقداری بردارید حسابی به پودرنشاسته ذرت خمیرتون رو آغشته کنید با کمک وردنه خمیرتون رو به صورت مستطیل بلند باز کنید تا به خوبی نازک بشه از خمیرتون مستطیل های۲۵×۱۰سانت ببرید اجازه بدید کمی پشت وروی خمیرتون هوا بخوره تا وقتی روی هم میزارید به هم نچسبه یک ورق از خمیرتون بردارید حسابی پشت و روی خمیر رو به روغن آغشته کنید واز مواد گوشتی قسمت بالای خمیر بزارید وبه صورت سه گوش بپیچید وبراربد توی سینی فر خمیرهامون رو توی سینی فر میچینیم واگر لازم بود وقسمت هایی از خمیر بدون روعن مونده بود دوباره برس روغن میکشیم فرتون رو از قبل روی ۱۸۰ روشن کنید وسمبوسه هاتون رو بزارید توی فر به مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه
یا تا وقتی که روی سمبوسه هاتون خوشرنگ وبرشته بشه
امیدوارم درست کنید ودر کنار خانواده نوش جان کنید
منبع: brotchen.kuchen

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar