آخرین خبر/ تا فصل کدو حلوایی هست از این نان خوشمزه غافل نشید« PumpkinChocolate Babka»
امروز من براتون نان بابکا کدوحلوایی درست میکنم که داخل خمیرش از کدو حلوایی استفاده میشه ولی برای افرادی که کدو حلوایی دوست ندارند اصلا طعم کدو حلوایی نداره وطعم شکلات قالب هست
مواد لازم جهت درست کردن بابکا کدو وشکلات
شیر ولرم یک لیوان
یک ق غ پر خمیر مایه
۲عدد تخم مرغ درشت
نصف لیوان شکر
یک ق چ وانیل
یک ق چ نمک
نصف لیوان کره اب شده
نصف لیوان پوره کدو حلوایی
یک ق غ پودر دارچین
۵تا ۵/۵لیوان آرد
مواد لازم جهت درست کردن شکلات بین نان
۳چهارم لیوان شکلات /یک دوم لیوان کره
یک سوم لیوان شکر/نصف لیوان پودر کاکائو
یک ق م دارچین/کمی وانیل
طرز تهیه
اول خمیر بابکا رو با هم درست میکنیم
تمام مواد به جز ارد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید تا یکدست بشه
شیر سرد نباشه داغ هم نباشه چون باعث میشه مخمر بمیره بعد از مخلوط شدن مواد ارد رو کم کم اضافه کنید برای خمیر من ۵تا لیوان ویک ق غ ارد استفاده شد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون سفت نشه باید یک خمیر نرم ولطیف داشته باشید همراه با کمی چسبندگی که بعد از استراحت چسبندگی خمیرتون کم میشه
روی خمیر رو بپوشونید وبزارید تا کاملا حجم بگیره حدود ۲ساعت ونیم تا سه ساعت امکان داره زمان ببره
تا خمیرتون حجم بگیره واستراحت کنه مواد شکلاتی بین نان رو درست کنید
کره،شکلات،شکر،دارچین،وانیل،وپودرکاکائو همه رو باهم مخلوط کنید وبزارید روی حرارت تا شکلات وکره ذوب بشه کافی هست حالا بزارید کنار تا خنک بشه وبرای بین خمیرمون از مواد استفاده کنیم
بعد از استراحت خمیر روی سطح کارتون رو آرد بپاشید خمیر رو از داخل کاسه انتقال بدید روی میزتون میتونید خمیر رو دوقسمت کنید ومراحل کار رو مثل من انجام بدیدو در دوتا قالب لوف ۲۰ سانت بزارید خمیر رو با کمک وردنه باز کنید ومواد شکلاتی رو روی سطح خمیرتون پهن کنید وخمیرتون رو رول کنید قسمت انتهای خمیر رو به هم فیکس کنید تا باز نشه
خمیرتون رو از طول به دوقسمت تقسیم کنید وبه هم بپیچید میتونید خمیرتون رو دوقسمت کنید وداخل دوتاوقالب لوف بزارید من ولی خمیرم رو به صورت دایره ای پیچیدم و داخل یک قالب ۲۸ سانت گرد گذاشتم کف قالب رو کمی چرب کنید اگر از قالب میان تهی استفاده کنید شکل وفرم خمیرتون بعد از پخت زیبا تر خواهد شد
خمیرتون رو از طول به دوقسمت تقسیم کنید وبه هم بپیچید میتونید خمیرتون رو دوقسمت کنید وداخل دوتاوقالب لوف بزارید من ولی خمیرم رو به صورت دایره ای پیچیدم و داخل یک قالب ۲۸ سانت گرد گذاشتم کف قالب رو کمی چرب کنید اگر از قالب میان تهی استفاده کنید شکل وفرم خمیرتون بعد از پخت زیبا تر خواهد شد
فرتون رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گرادروشن کنید
روی خمیرتون رو بپوشونید وبزارید حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه استراحت دوم رو انجام بده تا دوباره حجم بگیره حالا خمیرتون رو انتقال بدید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کمی روی نان طلایی میشه اشتباه نکنید خمیر رو زود از داخل فر بردارید به خاطر وجود شکلات داخل خمیر گاهی اوقات این فکر به وجود میاد که نان داره میسوزه
کمی که نان از داغی افتاد از قالب خارج کنید وبعد از سرد شدن کامل برش بزنید وبا قهوه نوش جان کنید
منبع: brotchen.kuchen

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar