کتاب کاله/ سالاد میگو خوراکی خوشمزه‌ای است که طرفداران زیادی دارد. هر چند این سالاد به راحتی و در کوتاهترین زمان آماده می‌شود، اما می‌توانید آن را جلوتر از زمان سِرو هم درست کنید.

فقط باید دقت داشته باشید آب لیمو را تنها یک ساعت قبل از سرو به مواد اضافه کنید، اینکار مانع از سفت شدن میگو می‌شود

مواد لازم برای تهیه سالاد میگو با ماست پرچرب

میگو نیم کیلو
ماست پرچرب  یک چهارم پیمانه
مایونز دو قاشق غذاخوری
آب‌لیمو تازه دو قاشق غذاخوری
شوید خرد شده دو قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد میگو با ماست پرچرب

میگو‌ها را در یک قابلمه متوسط پر از آب نمک به جوش رسیده، بریزید و بگذارید برای ۱ دقیقه (یا ۳ دقیقه اگر میگوی کوچک استفاده می‌کنید) بمانند تا حلقه‌ای شکل و مغزپخت شوند.

سپس آن‌ها را به یک حمام یخ منتقل کنید تا سرد شوند و در آخر آب‌کشی و خشک کنید. اگر از میگوی کوچک استفاده می‌کنید، بایستی آن‌ها را پوست‌گیری و تمیز کنید.

بعد از این کار‌ها می‌توانید ماست پر چرب، مایونز، آب لیمو، و ۲ قاشق غذاخوری شوید را یک در کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

در آخر میگو‌های پخته شده را به این مخلوط اضافه کرده و با نمک و فلفل طعم‌دار نمایید. میگو‌ها باید کاملا به این سس آغشته شوند تا به نهایت خوشمزگی برسند.

در آخر غذا را در ظرفی کشیده، روی آن را با شوید و پیازچه تزئین کنید. آخرین چیزی که روی غذا پخش می‌کنید، فلفل و کمی روغن است. حالا دیگر غذای شما آماده سرو شده است.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar