خراسان/ پودینگ ژله‌ای هندوانه
چی لازم داریم:
  ژله طالبی -  یک بسته (لایه اول)
   ژله انار -  یک بسته (لایه سوم)
مواد لازم برای تهیه پودینگ (لایه وسط)
   شیر – یک و نیم  لیوان
   نشاسته ذرت – 2 قاشق غذاخوری
   شکر -  ۳ قاشق غذاخوری
   گلاب - ۳ قاشق غذاخوری
   وانیل – کمی

چطور درست کنیم:
 1- ژله سبز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم  لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود.
2- ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.
3- ژله سبز آماده شده را داخل لیوان ها  بریزید و  ۴۵ دقیقه داخل یخچال  بگذارید تا بسته شود.
4- شیر و نشاسته و شکر را با هم داخل یک شیرجوش بریزید  و هم بزنید و زیر حرارت را روشن  کنید و مدام هم بزنید به غلظت فرنی که رسید گلاب و وانیل را اضافه  کنید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.5-  لیوان ها را از یخچال خارج کنید و روی ژله سبز رنگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا پودینگ بسته شود.
6- ژله قرمز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم  لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود، سپس ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.
7-  لیوان ها را از یخچال خارج کنید و ژله انار را روی پودینگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar