ریزه کاری های تهیه ساندویچ مرغ
بیتوته/ مواد لازم برای ساندویچ مرغ :
سینه مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
کاهو به دلخواه
خیارشور ۴ عدد
هویج متوسط 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه1 قاشق غذاخوری
نان باگت ۴ عدد
سس مایونز نصف پیمانه
طرز تهیه ساندویچ مرغ :
1-در مرحله اول برای پخت سینه مرغ ، ابتدا مرغ را با پیاز، سیر له شده و ادویه کمی تفت داده سپس 2 لیوان آب جوشیده به آن اضافه می کنیم و به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا مرغ به طور کامل پخته شود.
2-پس از اینکه مرغ پخته شده سرد شد آن را ریش ریش میکنیم و مرغ را را با پیاز خلالی و هویج نگینی ابپز شده تفت میدهیم.
3-رب گوجه را تفت میدهیم و به مواد سیر رنده شده اضافه میکنیم و سپس کل مواد را باهم مخلوط میکنیم.
4-حالا که مواد خوراک مرغ اماده شد، نوبت به تهیه سس مخصوص ساندوچ مرغ می رسد. سس مایونز را همراه با خیار شور رنده شده به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
5-در این مرحله اخر مخلوط مرغ را درون نان باگت می ریزیم و به مقدار دلخواه سس اضافه میکنیم در صورت تمایل می توانید از مقداری گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده کنید.
نکات کلیدی تهیه ساندویچ مرغ
• میتوانید در هنگام پخت مرغ از برگ بو برای از بین بردن بوی زهم مرغ استفاده کنید
• برای خوش طعم شدن ساندویچ مرغ میتوانید ازیک ساعت قبل، نان را اغشته به سس مخصوص کنید.
• میتوانید از ترکیب قارچ و فلفل دلمه ای برای لذیذ تر شدن ساندویچ تان استفاده کنید.