آخرین خبر/ مواد لازم :

شکر یک لیوان

آرد ۵ لیوان

روغن یک و نیم لیوان

آب یا شیر ۱ونیم لیوان(اگر از شیر استفاده بشود نیازی به ماست نیست)

ماست نصف لیوان(ماست باعث میشود کیک بعد از پخت بافت نرمی داشته باشد)

تخم مرغ ۵ عدد

شکر یک لیوان(اگه کاملا شیرین می پسندید ۲ لیوان کنید )

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

اول از همه تخم مرغ ها را با وانیل و شکر آنقدر میزنیم تا کشدار و کرم رنگ و حجیم بشود(شکر را کم کم اضافه کنید) ، کمی حجیم که شد روغن و ماست و آب را اضافه و با همزن ، هم که خورد ، آرد را لیوان لیوان داخل مواد با الک میکنیم دورانی هم میزنیم .بعد از اینکه دورانی هم زدیم،چند ثانیه،تاکید میکنم چندثانیه همزن برقی بزنید تا مواد گلوله شده از بین برود. زیاد همزدن کیک وقتی آرد اضافه می کنیم باعث پف نکردن کیک می شود.

بعد بیکینگ پودر هم اضافه کنید. حالا موادمان آماده هست.

حالا کمی اَرد و کمی روغن مایع(یا کره ذوب شده) را با هم حسابی مخلوط میکنیم و با آن قالب مان را حسابی چرب میکنیم(همجاشو)(این مواد باعث میشود که کیک تان اصلا به قالب نچسبد)،موادمان را داخل قالب میریزیم و داخل فراز قبل 5 دقیقه گرم شده (دمای ۱۴۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه)قرار دهید.

داخل سولاردم(حتما باید حالت کانوکشن داشته باشد،مایکروفر من که ال جی هست و در حالت کانوکشن که تقریبا مثل فر عمل میکند،اول ۱۷۰ درجه ۳۰ دقیقه گذاشتم ، بعد دوباره ۴۰ دقیقه روی دمای ۱۵۰ درجه گذاشتم کامل پخت) قبلش هم ۵ دقیقه رو دمای ۱۸۰ درجه گرمش کردم.

نکته:

برای پیدا کردن حالت کانوکشن سولاردم تان حتما دفترچه اش را مطالعه کنید یا از نمایندگی خودش سوال کنید.

قالب فلزی را فقط و فقط در حالت کانوکشن سولار دم میشود استفاده کرد در غیر این صورت جرقه میده پس مراقب باشید و دقت کنید.

ارتفاع قالب ۹ سانت و عرضش ۲۰ سانت است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar