نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

طبخ «تُرشِ تَره» اصیل و سنتی به روش مادربزرگ های گیلانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اینطور که متوجه شدم گیلانی ها هر خوراکی که ماده اصلیش سبزی باشه با پسوند «تره» اسم گذاری می کنند اگر اشتباه میکنم لطفا منو اصلاح کنید.
از پر طرفدارترین خورش های گیلانی که با سلیقه و روش های مختلف پخته میشه و همراه با برنج کته و مخلفات محلی نوش جان می کنند،
موادی که در این غذا استفاده شد:
سبزی (گشنیز، نعناع، جعفری، شوید)
روغن، برنج خام، تخم مرغ
سیر، آب غوره
نمک و زردچوبه
روستای فشتکه حوالی شهر خمام در استان گیلان است که به عنوان روستای ملی حصیر بافی ثبت شده است .


از صفحه «دورنیست»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره