7
3
4.2K

خراسان/ مزه دار کردن گوشت بوقلمون
مواد لازم ادویه
  پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) - 100 گرم
  فلفل سیاه -50 گرم
  انبه خشک شده - 50 گرم
پونه - 50 گرم
  سیر خشک -100 گرم
  پیاز خشک - 50 گرم
  آویشن خشک - 100 گرم
  نمک – 50 گرم
 مراحل
۱- برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکههای بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.
۲-  سپس آنها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.
۳- روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.