آخرین خبر/ امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاستا و مرغ خامه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 مواد لازم:
۷۵۰ گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده
۱۰ عدد قارچ خرد شده 

مواد مرینیت مرغ
۳ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن معمولی
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب (یا آبلیمو)
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چای خوری آویشن
۱ قاشق چایخوری نمک
سس مرغ
نصف بسته خامه
۱/۴ لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن معمولی
۱ قاشق غذاخوری ادویه کاری (اختیاری)
سس پاستا
۲۵۰ گرم پاستا
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چای خوری آویشن
نصف بسته خامه
۱/۴ لیوان شیر

طرز تهیه:
ابتدا تکه‌های مرغ را در یک ظرف گذاشته و مواد مرینیت را روی مرغ‌ها بریزید (سیر، روغن، سرکه یا آبلیمو، آویشن، نمک و فلفل) خوب مخلوط کنید و برای حدود ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ‌ها مزه دار شوند، ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته تا حسابی گرم شود، روغن ریخته و تکه‌های مرغ را اضافه کنید و بدون هم زدن اجازه بدهید روی حرارت زیاد بپزند وقتی یک طرف مرغ‌ها پخته شد هم بزنید تا طرف دیگر هم بپزد (حرارت باید زیاد باشد تا مرغ‌ها آب نندازند) سپس قارچ‌ها را اضافه کرده و تفت دهید تا قارچ‌ها تغییر رنگ دهند، پخت را با حرارت بالا ادامه دهید وقتی قارچ‌ها کاراملی شدند ادویه کاری را که با ۱ قاشق روغن زیتون رقیق کرده اید، اضافه کنید. حرارت را کمتر کنید و مخلوط شیر و خامه را به مرغ‌ها اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت کم بماند و وقتی خامه شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق گاز بردارید، همزمان پاستا را در آبجوش و نمک گذاشته وقتی نرم شد آبکش کنید، برای سس پاستا در یک قابلمه کره را روی اجاق گاز ذوب کنید، اویشن بزنید و پاستا را در قابلمه بریزید و در اخر مخلوط شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا پاستاکامل با سس ترکیب شودحرارت را خاموش کنید، سپس در بشقاب پاستا و مرغ خامه‌ای را به همراه سالاد و سبزیجات دلخواه سرو کنید، نوش جان

منبع: amoozeshe ashpazi

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar