بیتوته/ خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر میخواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست. پخت این خورش بسیار راحت است و به علاوه می توانید متناسب با سلیقه خودتان خورش ریحان را با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند بپزید و حتی از بادمجان در کنار خورش استفاده نمایید. 
مواد لازم خورش ریحان  
 گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
 رب نارنج۱ قاشق غذاخوری 
ریحان۳۰۰ گرم
نعناع ۱۰۰ گرم
تره۱۰۰ گرم
گشنیز و جعفری ۴۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی 

طرز تهیه خورش ریحان 
برای شروع پخت خورش ریحان خوشمزه ، پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. 
کمی روغن حیوانی در قابلمه ریخته و گوشت را که به صورت قیمه ای تکه شده درروغن حیوان تفت دهید تا رنگش تغییر کند. 
فلفل  زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت بزنید و مخلوط کنید. 
به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و 2 ساعت و نیم اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد. 
سبزی خورش ریحان را خرد کنید.
تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت  دهید تا آبش کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و سرخشان کنید.
نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. 
سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیوفتد و روغن بیندازد. 
برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در در قابلمه ای دیگر ریخته و 2.5 برابر آب و نمک اضافه کنید و بپزید. 
وقتی آب برنج کشیده شد ، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا حرارت ملایم برنج دم بکشد. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar