نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ایده ای برای لعاب دار کردن انواع سوپ و خورشت

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مقداری قلم گاو یا گوساله یا گوسفند شسته شده رو داخل قابلمه بذارین
آب جوش بریزین تا روی قلم ها رو بپوشونه
بعد از نیم ساعت کف سیاه روشو جمع کنین
دو عدد پیاز، چند حبه سیر و دو عدد هویج اضافه کنین و اجازه بدین روی حرارتِ کم، ۱۲ ساعت بجوشه
استخوان ها رو خارج کنین و آب رو از صافی رد کنین
مغز استخوان و غضروف رو که از استخوان جدا کردین با مقداری از آب قلم صاف شده، ترکیب و با گوشکوب برقی یکدست کنین و داخل ظرف بریزین

بقیه آب قلم رو هم داخل یه ظرف دیگه بریزین
میتونین داخل قالب های پلاستیکی یخ که پلاستیک فروش ها دارن هم بریزین
چند ساعت که داخل یخچال باشه مثل ژله خودشو میگیره
با چاقو دورشو آزاد کنین و برگردونین
به اندازه دلخواه برش بزنین
داخل زیپ کیپ و بعد، فریزر بذارین
هر زمان که خواستین می تونین داخل سوپ، آش، خورشت و پلو بریزین که خیلی پر خاصیته😍✨
منبع: pluss_mag

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره